Error: "StartIndex Cannot Be Zero"

Nov 3, 2011 at 5:37 PM

Hello,

I carried out the install using the Wizard and it all seemed to be created successfully, however I recieve the following error page when browsing to the site. This occurs after I log in with admin credentials:

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

StartIndex cannot be less than zero.
Parameter name: startIndex
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.ArgumentOutOfRangeException: StartIndex cannot be less than zero.
Parameter name: startIndex

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. 

Stack Trace:


[ArgumentOutOfRangeException: StartIndex cannot be less than zero.
Parameter name: startIndex]
   System.String.Remove(Int32 startIndex) +4130716
   PPI.UMS.BLL.Common.UiHelper.GetCurrentDomainName() +110
   PPI.UMS.Web.App_Master.Admin.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +132
   System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14
   System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) +35
   System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +91
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +74
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +146
   System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2207

 

Oct 1, 2012 at 8:52 PM

Hi there,

I know this is a bit old, but did you find a resolution to this issue? I am receiving the same error.

Thanks.

Oct 1, 2012 at 10:48 PM

Nevermind, I was missing the ".ext" portion for my "Domain.ext" during the setup.